4gamers.be

Tweet over nieuwe NBA Jam was niet geautoriseerd

Door Jay, 14-02-2014 10:39

Gisteren werd een tweet de wereld ingestuurd die sterk deed vermoeden dat EA op het punt stond om een nieuwe NBA Jam aan te kondigen, maar dat moet nu enigszins genuanceerd worden. In een reactie heeft EA namelijk laten weten dat er momenteel geen plannen zijn rond NBA Jam en dat de tweet in kwestie "niet geautoriseerd" was.

Hoe dit nu precies geïnterpreteerd moet worden, is niet duidelijk. Het zou kunnen dat een officiële medewerker gewoon (nog) geen toestemming had om de tweet te plaatsen. In dat geval zou er mogelijk toch een nieuwe NBA Jam zitten aan te komen maar wil EA het gewoon niet bevestigen. Een andere optie is dat de Twitter-account gebruikt werd door iemand die er normaal geen toegang tot heeft, en dan zou het om een grapjas kunnen gaan. Hoe dan ook is het wat vreemd dat EA de tweet in kwestie nog niet verwijderd heeft.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.