4gamers.be

Rockstar registreert Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit

Door papfles, 25-11-2013 13:21

Nieuwe registraties doen soms deugd aan het gamehart. Heel wat gamers willen namelijk graag vervolgen zien of nieuwe games. Deze keer is het een franchise die al geruime tijd aan het opwarmen is, maar niet terug in het veld geroepen wordt. Rockstar lijkt nu toch werk te maken van een (nieuwe?) Bully-game. Men heeft immers Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit geregistreerd in Europa, nadat men een half jaartje geleden ook al de registratie vernieuwde in de VS. Canis Canem Edit was de andere naam voor de game waarin we als een rotjoch wat keet gingen schoppen op een kostschool en het bijhorende dorpje. Het is niet meteen duidelijk of men hiermee een nieuwe game wil voorbereiden of dat men gewoon wat oppoetswerk gaat doen, eventueel een next-gen versietje als opstapje naar een nieuwe titel?

Canis Canem Edit

  • Release: 27/10/2006
  • Ontwikkelaar: Rockstar Vancouver
  • Uitgever: Rockstar Games

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.