4gamers.be

Activision verwijdert links naar Crash Bandicoot, terug naar Sony?

Door papfles, 22-11-2013 10:29

De geschiedenis van Crash Bandicoot is best gekend. Het was een enorm populaire en goedverkopende franchise, van de hand van Naughty Dog. Die studio wordt tegenwoordig, zeker binnen PlayStation-kringen, nogal op handen gedragen en vele fans hopen al jaren dat er een nieuwe Crash zit aan te komen. Punt is echter dat Activision eigenaar is van de franchise en zij dus beslissen (en dat Naughty Dog een Sony-studio is).

Er gaan echter al langer geruchten de ronde dat Sony de franchise terug zou hebben genomen of dat er een deal is gesloten. Net dat element lijkt nu wat aan kracht te winnen. Activision heeft de officiële website van de game immers verwijderd en ook op de site van Activision is er op geen enkele manier een referentie te vinden naar Crash Bandicoot. Wil het zeggen dat we binnenkort meer informatie krijgen over een nieuwe Crash? Heeft Sony de titel weer binnengehaald?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.