4gamers.be

Komen Yakuza 1 en 2 terug in HD-versies?

Door papfles, 14-07-2012 09:13, bron: andriasang

Yakuza 5 zal eind dit jaar ongetwijfeld weer vlot over de toonbank vliegen in Japan, waar het spel dan ook bijzonder populair is. Elke sequel doet het namelijk beter dan de vorige, wat voor verkoopsrecords zou moeten zorgen voor telg nummer 5.

De grotere populariteit zorgt ervoor dat Sega blijkbaar een HD Collection wil maken voor de allereerste Yakuza-titels. Die doken dan ook op als Yakuza 1 HD en Yakuza 2 HD op haar site, al werden de verwijzingen al heel snel weer verwijderd. Via de caching kon men echter zien dat deze games ook voor december gepland staan in Japan, in dezelfde maand dus als Yakuza 5. Misschien is het vooral interessant in het buitenland, waar Yakuza ook aan populariteit wint en men dus makkelijk mensen zal kunnen overtuigen om de eerste games een kans te geven en zo mee te zijn met het verhaal.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.